HEMA opent eerste winkel in Madrid

De Spaanse hoofdstad heeft als eerste de eer: komende maand wordt er het allereerste filiaal van de Nederlandse winkelketen HEMA geopend. De zaak wordt geopend in hartje stad, in de populaire winkelstraat Calle Fuencarral. De ruimte is meer dan 500 vierkante meter groot. Naar verwachting gaat de vestiging in april 2014 open. HEMA, dat staat voor ‘Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam’, telt in totaal 660 winkelzaken in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. De vestiging in Madrid is het eerste filiaal op Spaanse bodem, maar het bedrijf is van plan snel uit te breiden. Momenteel wordt al gezocht naar een locatie in het centrum van Barcelona.

Lees ook:HEMA geopend in hartje Madrid
Lees ook:HEMA komt naar Spanje
Lees ook:Tanken goedkoop in Spanje
Lees ook:Weinig Spanjaarden spreken vreemde taal
Lees ook:Nederland rijkste EU burgers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.