Stiltecoupés in Spaanse treinen

Net als de Nederlandse Spoorwegen en andere spoorwegmaatschappijen in de wereld heeft ook de Spaanse spoorwegmaatschappij Renfe nu aangekondigd zogenoemde ‘stiltecoupés’ te willen introduceren door diegenen die graag ongestoord van hun treinreis willen genieten. In principe moeten de coupés waar niet gesproken, noch gebeld mag worden, in juni dit jaar een feit zijn. De kosten voor een kaartje zullen door de introductie van dit nieuwe concept niet veranderen.

Lees ook:i’m not a tourist
Lees ook:Rondetafelbijeenkomst over Spanje
Lees ook:I’m not a tourist in Madrid
Lees ook:La Ciguëña opent deuren
Lees ook:Spaanse vakbonden: geen internationale vluchten op 29 september

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.