Penélope Cruz zal vanavond Oscar uitreiken

Actrice Penélope Cruz zal vanavond tijdens de uitreiking van de Oscars in Los Angeles een van de meest begeerde Amerikaanse filmprijzen uitreiken. Het is nog niet bekend om welk beeldje het gaat. Overigens is het niet de eerste keer dat de Spaanse schone een Oscar overhandigt, in 1999 mocht regisseur Pedro Almodóvar er één uit haar handen ontvangen. Zelf ontving ze in 2008 een Oscar voor de beste vrouwelijke bijrol vanwege haar acteerprestaties in de film Vicky Cristina Barcelona.

Lees ook:Opnieuw Oscarnominatie voor Penelope Cruz
Lees ook:And the Oscar goes to…Penelope Cruz
Lees ook:En de winnaar is…
Lees ook:Gente: Penelope Cruz
Lees ook:Javier Bardem slecht in bed?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.