El Día E: De dag van de Spaanse taal

Meer dan 500 miljoen mensen praten Spaans en het is daarmee de tweede wereldtaal. Dat wordt op 22 juni gevierd en deze dag staat bekend als El Día E, de dag van de Spaanse taal. Español is de derde meest gebruikte taal op het internet en in 21 landen is het het officiele idioma. Op 22 juni openen alle scholen van Instituto Cervantes, hun deuren om dat met ons te vieren. Zij bieden geïnteresseerden een zeer gevarieerd programma, van concerten tot aan workshops. Voor het volledige programma van het Cervantes Instituut in Utrecht, ga je naar deze website.

Tekst: Sophie Schiphorst

Lees ook:Lezing in Utrecht over Spaanse bouwkunst in de middeleeuwen
Lees ook:Eerste Spaanse culturele televisiekanaal op internet
Lees ook:Lleno de Flamenco in Paradiso!
Lees ook:Montroig Camping Resort: camping van het jaar 2013
Lees ook:Rembrandt Café Barcelona is jarig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.