Even je Spaans bijschaven bij Fuentes!

Fuentes is het grootste taalinstituut voor Spaans van Nederland. Op vele niveaus kun je español leren of verbeteren. De lessen worden gegeven op hogescholen en universiteiten in 18 verschillende steden in Nederland. Of je nu zin hebt in een volledige cursus van tien weken of liever een zomercursus van een maand, beide worden aangeboden. Fuentes biedt ook een goede voorbereiding voor het officiële DELE-examen. Natuurlijk leer je het Spaans altijd sneller als je de cursus in Spanje volgt. Dit is mogelijk in verschillende steden waaronder Barcelona, Sevilla, Valencia en nog veel meer. De eerstvolgende cursusperiode start op 6 mei, dus als je zin hebt in een uitdaging kun je op deze website terecht voor de inschrijfformulieren!

 

Tekst: Sophie Schiphorst

Lees ook:Binnenkort op tv: Op z’n Spaans
Lees ook:Taalcursus Spaans
Lees ook:Spaans leren met Lesexpres
Lees ook:Nieuw: online cursus Spaans Lesexpres
Lees ook:3D Sevilla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.