Vueling breidt uit op Schiphol

De Spaanse New Generation Airline Vueling wijdt zijn zomerdienstregeling aanstaande zondag in met twee nieuwe, rechtstreekse vluchten naar Palma de Mallorca en Alicante. Op deze nieuwe bestemmingen worden deze zomer meer dan 95.000 stoelen aangeboden. Op de bestaande routes Barcelona, Bilbao, Ibiza, Málaga en Valencia zal de vliegfrequentie worden opgevoerd.

Op Mallorca, de hoofdstad van de Balearen, wordt vier keer per week direct gevlogen in april, mei en juni, en vijf keer per week in juli en augustus. Vanaf €59 voor een enkele reis kunnen reizigers genieten van de beste stranden en een flamboyante ‘poco loco’ sfeer in het zeer Europese en toch zo paradijselijke Palma de Mallorca.

De op één na grootste stad in de provincie Valencia, Alicante, is een aantrekkelijke en authentieke Spaanse stad met een gezellig nachtleven en heerlijke paella’s. Ook op cultureel gebied heeft Alicante veel te bieden en het winkelaanbod zal menig reiziger verrassen. Vueling vliegt vanaf zondag tot en met augustus rechtstreeks naar Alicante op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Prijzen beginnen vanaf €59 voor een enkele reis.

Met deze twee nieuwe bestemmingen en de hogere frequenties op bestaande routes, vergroot Vueling zijn vliegcapaciteit op Schiphol met 35%. In totaal biedt Vueling deze zomer 702.900 stoelen aan op de Nederlandse markt, 7% van het totale aanbod van Vueling.

Daarmee voert Vueling per week 68 vluchten uit van en naar Schiphol op negen rechtstreekse bestemmingen: Barcelona, Bilbao, Ibiza, La Coruña, Málaga, Sevilla en Valencia, en de twee nieuwe bestemmingen Palma de Mallorca en Alicante.

Lees ook:Vueling krijgt basis op Schiphol
Lees ook:Vueling verbindt Bilbao met Amsterdam
Lees ook:Vueling vliegt naar Santiago de Compostella
Lees ook:KLM start lijndienst naar Bilbao
Lees ook:Lufthansa betaalt ‘schadevergoeding’ voor regenachtig weer

Eén reactie op “Vueling breidt uit op Schiphol

  1. r.s.steens

    Vanaf 09/02/11 wacht ik op een tegoed van E.190,– per e-mail toegezegd door de heer Capel van Vueling voor een door hen gewijzigde vlucht.
    Ondanks diverse e-mails geen reactie of betaling. Geen reclame voor dit bedrijf, omdat dit soort verhalen een eigen leven gaan leiden en klanten afschrikt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.