Gibraltar niet blij met tolheffing

Het voorstel van de burgemeester van het Spaanse stadje La Linea dat op de grens ligt met Gibraltar om vijf euro tol te heffen om de Britse enclave te bereiken, valt bij de inwoners van ‘De Rots’ niet in goede aarde. Zij zijn een campagne begonnen via sociale medianetwerken, email en sms waarin zij oproepen ‘geen cent in La Linea’ uit te geven. De campagne roept de Britten ter plekke op geen inkopen te doen in het grensstadje. De burgemeester heeft inmiddels aangegeven van plan te zijn de tol hoe dan ook in te voeren. Dat gebeurt waarschijnlijk vanaf het lange weekend in oktober tijdens La Virgen del Pilar (12 oktober), een nationale feestdag.

Lees ook:Vuurpijl raakt engel in kathedraal van Toledo
Lees ook:Dit weekend viert Zaragoza de ‘fiestas del Pilar’
Lees ook:Fiestas de Pilar in Zaragoza
Lees ook:Fiestas del Pilar en Zaragoza
Lees ook:Prins William en zijn Kate op huwelijksreis naar Benidorm?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.