Penélope Cruz en Alcobendas

Ze zou met haar Oscar geslapen hebben, zo blij was Penélope Cruz met haar nieuwste beeldje. Maar niet alleen zij, ook haar geboorteplaats Alcobendes, een voorstad van Madrid. Want uit de mond van Spanje´s meest geliefde Hollywoodster klonk deze naam, waar nooit iemand van gehoord had, bij de uitreiking van haar belangrijkste prijs ooit. Alcobendes. De gemeente voelde zich plosteling ook een beetje beroemd en besloot prompt Penélope Cruz tot ereburger te benoemen. Zij had immers de naam van de stad aan de hele wereld bekend gemaakt. Overigens hangt er voor de actrice wel een prijskaartje aan die titel: ze is ook meteen gevraagd om sponsor te worden van een theater of cultureel centrum in de stad. Ondertussen werkt de gemeente aan een heuse Penélope Cruz´ route. Langs de plekken uit haar jeugd. Dat moet dan een leuk uitje zijn voor al haar fans. En er zijn nog meer plaatsen die graag een graantje meepikken, want de naastgelegen stad San Sebastián de los Reyes beweert ook een belangrijk aandeel te hebben gehad in het leven van Cruz. De filmster heeft in die plaats namelijk meer tijd doorgebracht dan in Alcobendas, zo zei een ambtenaar. Ze zou van haar zevende tot haar 21ste met haar familie in San Sebastián de los Reyes hebben gewoond. En inderdaad, verschillende media bevestigen dan. Maar toch noemde zij Alcobendas, omdat ze zich herinnerde hoe ze als klein meisje de hele nacht opbleef om de Oscaruitreiking televisie te zien. Toen al droomde prinses Penélope van haar Oscar. En nu slaapt ze ermee.

Lees ook:Gente: Penelope Cruz
Lees ook:Penélope Cruz zal vanavond Oscar uitreiken
Lees ook:Penélope opnieuw in Woody Allen-film
Lees ook:Hollywoodster voor Penélope Cruz
Lees ook:Het duo van Penélope Cruz en Miguel Bosé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.