Wie hangt er aan de Sagrada Familia in Barcelona?

Wie goed kijkt op bovenstaande foto ziet niet alleen twee torens van Gaudi's tempel de Sagrada Familia in Barcelona, maar ookeen van de twee jongeren, die gisteren aan de hijskraan tussen de torens hingen. Waarom? Om de vrijheid te eisen van hun vriendje Franki, die twee jaar (!) vastzit omdat hij had getracht de Spaanse vlag te verwijderen van het gemeentehuis in de nabij Barcelona gelegen gemeente Terrassa. Eigenlijk wilden de jongen bijna een week lang blijven hangen, maar de politie stak daar een stokje voor. Het spektakel was gisteren snel weer afgelopen voor de actievoerders én toeristen.

Lees ook:Torremolinos breidt zich uit in de hoogte
Lees ook:De allerbeste restaurants in Spanje
Lees ook:Bus met explosieven van de weg gehaald
Lees ook:Emigrant in Spanje: Pascal en Corina Houkes
Lees ook:Eén op drie Spaanse kinderen lijdt aan overgewicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.