Trouwen zonder het zelf te weten

Het klinkt ludiek, maar echt blij worden slachtoffers er niet van: hun huwelijk voltrekt zich zonder dat ze er ook maar enig idee van hebben. Volgens de Spaanse televisiezender Telecinco heeft het fenomeen al zo´n honderd slachtoffers voortgebracht. Spaanse vrouwen, die beroofd werden van hun identiteitskaart, bleken later getrouwd te zijn met Nigeriaanse immigranten. Hun identiteitskaarten werden vervalst en de huwelijken voltrokken zich vooral in kleine parochies, omdat hier de controle minder streng is.

Lees ook:Te koop: huwelijkskandidaat
Lees ook:De verdwenen kinderen van Spanje
Lees ook:Drie Nederlanders opgepakt in Benidorm
Lees ook:Afslanken voor de zomer
Lees ook:Mediterraan dieet goed tegen depressie

2 reacties op “Trouwen zonder het zelf te weten

 1. cherida krak

  hallo
  oh wat erg
  enig idee hoe?
  nigerianen zijn ook in nederland bezig vrouwen te ronselen om te trouwen voor een hoop geld niemand spreekt over de nadelen en gevolgen.
  mijn vriendin wil t doen dus vrijwillig.
  kan iemand mij aub meer vertellen over dit fenomeen. aub veel meisje staan op t punt zich te laten ompraten voor geld of omwille van neppe liefde die maar 1 doel heeft en dat is een verblijstatus daarna vertrekken ze . help wie o wie weet wat.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.