Eerste Oscar voor Javier Bardem

Als een echte verrassing kwam het niet: Javier Bardem is de eerste Spaanse acteur die een Oscar in de wacht wist te slepen. Hij kreeg zijn beeldje gisteravond uitgereikt voor voor de categorie Beste Mannelijke Bijrol in de film No Country for Old Man. De film was ook winnaar in de categorie Beste Film. Bardem komt uit een echte acteursfamilie en werd al eerder genomineerd voor zijn rol in de film Before Night Falls (2001). Hij droeg zijn Oscar op aan zijn moeder, familie en de producenten van de film: de gebroeders Koen. 

Lees ook:Opnieuw Oscarnominatie voor Penelope Cruz
Lees ook:Spannende avond voor Oscar-kanshebber Javier Bardem
Lees ook:Javier Bardem genomineerd voor Oscar
Lees ook:Biutiful kadidaat Golden Globes voor beste buitenlandse film
Lees ook:Spaanse hit bij de Latin Grammy’s: Pablo Alborán

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.