Groeten uit Spanje

Volgens TNT Post worden er elke zomer wekelijks duizenden vakantiegroeten door Nederlanders vanuit het Iberisch Schiereiland naar het thuisfront gestuurd, zodat een Nederlands huishouden gemiddeld vijf ansichtkaarten met een postzegel van koning Juan Carlos in de bus krijgt. De afbeeldingen op deze vakantiekaarten zijn meestal pittoresk. Het landschap is lieflijk, het stadsgezicht onberispelijk, het water helder en de lucht heeft de kleur van ansichtkaartenblauw. De standaardkaarten van je vakantiebestemming in Spanje zeggen echter al lang niet meer wat jouw vakantiegevoel is. Vandaar dat het eigen fotokaarten maken sterk in opkomst is. Een foto dat je aan het strand van Ibiza ligt of dat je net in Valencia een heerlijke paella naar binnen zit te werken met het onderschrift “Het is hier fantastisch!”, “De kinderen vermaken zich prima, dus wij ook!” – of op zijn minst een vrolijk zonnetje met de temperatuur ter plaatse en groeten – wordt vanaf het vakantieadres met de laptop doorgemaild naar een speciale kaartenservice. Hier wordt het vakantiekiekje uitgeprint en vervolgens als echte kaart verstuurd. Een voorbeeld van een concept dat het beste van offline combineert met het beste van online is het concept. Emigratieplannen naar de Spaanse costa? Ook je verhuisberichten kun je digitaal te versturen.

Lees ook:Kookworkshop Paella maken in Amsterdam
Lees ook:Tien jaar Viva España (fotowedstrijd)
Lees ook:Montroig Camping Resort: camping van het jaar 2013
Lees ook:Spaanse spijzen: Fideuá
Lees ook:Gemeente betaalt lezende kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.