Vintage bikini’s en badpakken in Spanje

Het strand is bij uitstek de plek om te bekijken en bekeken te worden. En vintage badmode is op de Spaanse Costa’s de laatste trend. Vorig jaar kon je de ‘Marilyn Monroe goes to the beach look’ al sporadisch spotten –de Amerikaanse seksbom heeft onlangs niet voor niets de titel het mooiste bikinilichaam aller tijden gekregen -, maar dit jaar is de badmode geïnspireerd op de jaren 50 en 60 erg populair op zowel Ses Salines in Ibiza als de Costa del Sol rond Málaga. Badpakken met pijpjes, de zogenaamde skirted slips (bikini’s met rokjes), vrolijke halterbadpakken bedrukt met kersjes en gestippelde badpakken zal je veel tegenkomen. Deze zwemkleding benadrukt de vrouwelijke vormen, waardoor de trend ook geschikt is voor vrouwen met een voller figuur. Als je korte benen hebt, kies dan voor een hoog opgesneden broekje of badpak, omdat je benen hierdoor langer lijken. Dus wie nog op zoek is naar een bikini om te showen op de Spaanse stranden, grijpt het best naar de vintage geïnspireerde modellen.

Saillant detail: Wie in Barcelona op het terras of in het café een bikini bestelt, krijgt een tosti opgediend.

Lees ook:Tweeduizend vrouwen in bikini
Lees ook:Zestig jaar bikini in Benidorm
Lees ook:Spaanse les voor kinderen
Lees ook:Afslanken voor de zomer
Lees ook:Dag zonder zwembroeken en badpakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.