Spaanse les voor kinderen

¡Qué Guay! is een leuke methode voor kinderen en jongeren om de Spaanse taal onder de knie te krijgen. Hoofdfiguur in deze kleurrijke methode is Zorro. Hij en zijn vrienden nemen je mee naar de Spaanse wereld. Stap voor stap raak je bekend met de Spaanse taal en cultuur. ¡Qué guay! is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar. De methode blijkt bovendien ook zeer geschikt om volwassenen in korte tijd Spaans te leren. De makers van de cursus krijgen goede berichten over het gebruik bij snelcursussen.

Lees ook:Emigreren tips&tricks: Spaans voor de kids
Lees ook:Gwyneth Paltrow in het Spaans?
Lees ook:Spanje.blog.nl gaat op vakantie
Lees ook:Geen klaslokaaltaal maar écht Spaans
Lees ook:Vraag? Raadpleeg orakel Paul voor 99 eurocent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.