Pippa en Kate Middleton in Zara

Eindelijk heeft Pippa een link met Spanje en is er voor ons ook een reden om over haar te schrijven. De zus van de Hertogin van Cambridge, was de grote verrassing van het huwelijk van William en Kate. Op internet is Pippa een grote hit en ook de kranten hebben het graag over ‘het zusje van’.

En dan die Spaanse link. De twee zusjes maken goede reclame voor het Spaanse modemerk Zara door na de bruiloft in Zara te verschijnen. Voor de copycats, het blauwe jurkje van Kate is voor 49,95 te bestellen en het jasje van Pippa voor 59,95.

Lees ook:Spaans kledingmerk Zara opent nieuwe shops in Los Angeles
Lees ook:Penelope en Mónica Cruz in reclame Super Mario Bros
Lees ook:Spaanse kwaliteitsstranden
Lees ook:Benidorm wil nóg drie blauwe vlaggen
Lees ook:Recordaantal blauwe vlaggen voor Spaanse stranden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.