Meestemmen in Top 60 Nederlandse Publieke Omroep

Je woont al jarenlang in Spanje en vaag herinner je ze nog wel: de spraakmakende programma´s van de Nederlandse publieke omroep. Nog vóór de tijd dat Belén Esteban in Spanje een bekende TV persoonlijkheid werd, Gran Hermano (de Spaanse variant van Big Brother) non stop te bekijken is en Operación Triumfo 5 uur lang vertoond wordt, mede dankzij de vele reclamestops. Af en toe is de hang groot naar Nederlandse kwaliteitstv. Natuurlijk kun je altijd even uitzending gemist kijken, maar wat is er leuker dan ook op je favoriete tv programma van afgelopen 60 jaar(!) te stemmen?

Grijp nu je kans! Dit jaar bestaat de Nederlandse publieke omroep zestig jaar. Om dit te vieren kunnen tv-kijkers een canon samenstellen van de zestig meest bepalende tv-programma´s van de afgelopen zestig jaar op internetsite tvcanon.

Hoe werkt het?
Om de twee weken kan er gestemd worden in een nieuwe categorie. In totaal zijn er twaalf stembare categorieën. Er worden veel programma´s op de site genoemd, maar kijkers mogen zelf ook programma´s voorstellen. Benieuwd hoe dit afloopt? Op 2 oktober 2011 wordt de canon van de 60 meest bepalende televisieprogramma´s van de afgelopen 60 jaar bekendgemaakt.

Nederlandse TV op demand
Mocht je ook in het buitenland de Nederlandse publieke omroep niet willen missen, dan hoef je jezelf absoluut geen zorgen meer te maken. Je hebt nu 24 uur per dag, 7 dagen per week, toegang tot 12 digitale televisiezenders via Nederland24. Zo kun je zelf bepalen wanneer je wat wilt zien!

Lees ook:Ellenlange reclameblokken
Lees ook:Staatstelevisie bant stierenvechten
Lees ook:Werklozen melden zich massaal aan voor Gran Hermano
Lees ook:Tarot en gokken krijgen televisieverbod
Lees ook:Gezocht: deelnemers televisieprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.