Wedstrijd Barça-Madrid verplaatst

De voetbalwedstrijd Barça-Madrid wordt verplaatst naar maandag 29 november 21 uur vanwege de Catalaanse verkiezingen, die dezelfde dag-zondag 28 november- gehouden worden. Dit omdat de populariteit van de wedstrijd de opkomst van de verkiezingen ten negatieve zou beïnvloeden. Dit maakte Jaume Roures, directeur van het Catalaanse mediabedrijf Mediapro vanmorgen bekend.

Volgens de topman van Mediapro werken er zondag´s zo´n 80.000 personen. Uit respect voor hen wordt de wedstrijd verplaatst. Ook vanwege veiligheidsoverwegingen wordt de klassieke wedstrijd met een dag uitgesteld. De beslissing over de verandering in het werkrooster van de voetbalclubs is genomen door de Liga. De professionele voetbalclub organisatie heeft beide voetbalclubs vanmorgen via haar website laten weten dat de wedstrijd verplaatst zal worden.

Lees ook:Voetbalklassieker in de bios
Lees ook:Real Madrid leider Eerste divisie
Lees ook:Orgasme bij de stembus
Lees ook:Barça wint Champions League en chaos breekt uit in Barcelona
Lees ook:Vandaag: El Classico Madrid- Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.