Prins van Asturië Prijs voor Spaans elftal

Het Spaanse nationale elftal heeft deze week de prestigieuze Prins van Asturië Prijs in ontvangst mogen nemen voor de prestaties van de selectie tijdens het WK 2010 in Zuid-Afrika. Het team kreeg de sportprijs uitgereikt omdat ‘de selectie een toonbeeld was van ploeggeest, bescheidenheid en engagement’, zo stelde de jury tijdens de ceremonie in Oviedo. ‘Spanje slaagde erin een techniek en een speelstijl op de mat te brengen die wereldwijd bewonderd werd.’ De Spaanse nationale ploeg kreeg de voorkeur boven marathonloper Haile Gebrselassie en bergbeklimster Edurne Pasabán.

Lees ook:Oudste moeder die tweeling kreeg overleden
Lees ook:Selectie Spaans voetbalteam wereldkampioenschap bekend
Lees ook:Afrikanen bestormen grenspost Melilla
Lees ook:Woody Allen presenteert zijn nieuwste werk in Oviedo
Lees ook:ETA-activist trouwt in gevangenis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.