Origineel touren door Spanje

De nieuwe Spaanse reisorganisatie STS dankt haar naam aan het boek van Halford Ross, ‘Spain in a t wo seater’ waarin de schrijver vertelt over een reis die hij samen met zijn vrouw maakte door Spanje in een Cubitt auto in de zomer van 1924. Het idee achter dit toeristisme bedrijf is een dergelijke avontuurlijke reis mogelijk te maken voor iedereen. Het idee is als volgt. Je kiest een mooie, klasieke auto uit en kiest een (voorgeprogrammeerde) route over rustige, afgelegen wegen, op weg naar een droomlocatie. Er bestaat een wijntour, een andalusie tour en een historische tour. Kijk voor meer informatie op www.spaininatwoseater.com

Lees ook:Montroig Camping Resort: camping van het jaar 2013
Lees ook:van Zuid naar Noord Spanje over de Vía de la Plata
Lees ook:Een reis door de geschiedenis van de Spaanse taal
Lees ook:Met de auto naar Spanje
Lees ook:Een Madrid waar je rillingen van krijgt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.