Pet Shop Boys op Primavera sound in Barcelona

Nog een paar maandjes wachten en dan begint de zomer. En de zomer betekent festivals. Een va n de leukere muziekfestivals in Spanje is Primavera Sound dat van 27-29 mei in Barcelona zal plaatsvinden. In de afgelopen week werd bekend gemaakt dat ook de Pet Shop Boys de hoofdact zullen zijn. Het Britse duo is één van de 170 bands die zal optreden tijdens het festival. Andere bands zijn Florence + the Machine, Gary Numan, Marc Almond, Broken Social Scene, Sunny Day Real Estate en The Charlatans. In het Fòrum, waar het festival zal worden gehouden, is plaats voor 35.000 bezoekers. ATussen de Spaanse sterren bevinden zich Kiko Veneno, Chicuelo, Duquende en natuurlijk de flamecoster Camarón. Ook komen Pixies, Pavement, Orbital, Delorean, Liquid Liquid etc etc. Meer informatie over kaartverkoop / Primavera sound, klik hier.

Lees ook:Festivalhoppen in de Spaanse zomer
Lees ook:Massale opkomst Primavera Sound 2012
Lees ook:50.000 muziekliefhebbers op festival Benicàssim
Lees ook:Betalen voor het tomatenfestival van Buñol
Lees ook:Klassieke muziek op Menorca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.