Alhambra opent kamers van John Irving

Het Alhambra heeft afgelopen week de kamers waarin schijver John Irving woonde geopend voor het publiek. He t is inmiddels 150 jaar geleden dat de Noord-Amerikaanse schrijver stierf. In 1828 verbleef hij in het Moorse paleis en schreef over het Alhambra het wereldberoemde boek ‘Verhalen van het Alhambra’. Tussen zijn persoonlijke eigendommen bevinden zich een piano, een harp, een bed en een muurklok. Het publiek kan deze kamers nog bewonderen tot eind februari, van maandag tot zondag van 8.30 – 18.00 uur.

Lees ook:Washinton Irvings kamer in het Alhambra geopend voor publiek
Lees ook:Patio de los Leones in het Alhambra gaat weer open
Lees ook:Mallorca & Chopin
Lees ook:Trein verbindt Granada met rest van Alhambra
Lees ook:Casa Nazarí geopend voor Alhambra-bezoekers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.