Japanse zanger kopieert liedje Spaanse zanger David Bisbal

De Spaanse zanger David Bisbal, die in 2002 doorbrak in het Spaanse televisieprogramma Operación Triunfo, en sindsdien behoort hij tot de best verkopende artiesten van Spanje,is door een Japanse collega gekopieert. De zanger is Hiromi Go, zijn echte naam Hiromi Haratake, die in Japan al de Japanse Ricky Martin wordt genoemd, daar hij eerder al de Japanse versie van ‘Livin’la vida loca’ van de zanger op de markt bracht. Nu danst hij met Japanse meiden die prima kunnen dansen op de Spaanse ritmes.  Zie onder de twee verschillende video’s (zoek de 10 verschillen

David Bisbal

Zijn Japanse rivaal

Lees ook:David Bisbal als trotse vader
Lees ook:David Bisbal maakt uitglijder op Twitter
Lees ook:Het Spaanse EK-lied
Lees ook:David Bisbal is terug
Lees ook:Madrid gaat voor Olympische Spelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.