Wereldwijde lancering Microsoft 7 in Spaanse dorp ‘Siete’

Windows wilde authenciteit en in het dorpje Siete in de Noord-Spaanse regio Asturie hebben ze dat gevon den. De veertig inwoners van het dorpje hebben geen enkele kennis van informatica, er lopen zelfs geen internetkabels. Toch zullen ze de eerste ter wereld zijn die kennis gaan maken met het Windows van de toekomst. Het idee achter deze ludieke actie is om aan de wereld te laten zien dat de nieuwe Windows voor iedereen toegankelijk is. Eind oktober zal Windows adverteren met de versie van Windows 7, waarbij de inwoners van het dorpje ’7′ in de advertentie zullen voorkomen.

Lees ook:EK: Als Spanje wint scheer ik me kaal
Lees ook:Emigrant in Spanje: Ben Kronenburg
Lees ook:Koeien jagen dorpsbewoners op
Lees ook:Mannenparkeerplaats voor shoppende vrouwen
Lees ook:Madrid gaat voor Olympische Spelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.