Spaans leren met Spaanse nummers

Het basisspaans onder de knie krijgen is een ding, maar Spaanse nummer meezingen, blijkt heel wat lastiger. En begrijpen wat er nou precies gezongen wordt al helemaal. Youtubekanaal Learn how to speak Spanish through Spanish songs biedt sinds kort de oplossing. Hier kun je Spaanse liedjes beluisteren terwijl zowel de Spaanse tekst als de Engelse vertaling voorbijkomen. Zo leer je de Spaanse taal beter beheersen en kun je straks Spaanse liedjes zonder problemen meezingen.

Lees ook:Hollandse kaskrakers
Lees ook:Handige tip om Spaanse uitspraak te leren
Lees ook:De klok van Spanje
Lees ook:Zingend spaans leren met Paul de Leeuw
Lees ook:Met pa en ma mee naar voetbal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.