Lufthansa betaalt ‘schadevergoeding’ voor regenachtig weer

De vliegmaatschappij Lufthansa geeft de komende tijd aan haar passagiers tot maxi maal 200 euro terug als het regent op de plek van bestemming. Dit maakte een woordvoerder van Lufthansa afgelopen woensdag bekend.De Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa probeert met een speciale verzekering meer klanten te trekken. Onder de 36 bestemmingen waar de deal voor opgaat, bevinden zich Barcelona, Bilbao, Madrid, Málaga, Palma en Valencia. Het gaat om tickets gekocht voor 1 september tot 8 november. Een passagier kan tot 20 euro ‘schadevergoeding’ krijgen tot maximaal tien regendagen, dus een maximum geldbedrag van 200 euro. Deze ‘zonneschijnverzekering’ gaat overigens niet op voor de wat regenachtigere bestemmingen als de Scandinavische oorden en Amsterdam.

Lees ook:Vueling breidt uit op Schiphol
Lees ook:Minder lowcostvluchten in Spanje
Lees ook:Backstage museumbezoek in Spaanse steden
Lees ook:Oktoberfest in Spaanse contreien
Lees ook:Easyjet strooit vliegtickets naar Madrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.