Gwyneth Paltrow in het Spaans?

Dat Gwyneth Paltrow gek is op Spanje, is inmiddels wel bekend. Zij maakte zelfs een televisieserie over haar favoriete land. En ja hoor, wat blijkt? Paltrow zou ook graag in het Spaans acteren, het liefst in een film van haar favoriete Spaanse regisseurs Pedro Almodóvar en Alejandro Amenábar. Of de actrice ook Spaans spreekt? Volgens kenners wel, ze spreekt de taal al sinds haar tienerjaren. Maar ‘mijn eerste stap in deze richting zou een kleine rol in een Spaanstalige film moeten worden, want ik kan me wel voorstellen dat ik zou moeten wennen aan acteren in het Spaans’, aldus Paltrow.

Lees ook:Gwyneth Paltrow maakt tv-serie over Spanje
Lees ook:Gwyneth Paltrow’s favoriete Spaanse gerecht
Lees ook:Helft Spanjaarden spreekt alleen Spaans
Lees ook:De Boekenkast: XXX Lara
Lees ook:Cine: Sólo quiero caminar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.