De Boekenkast: Afslag Spanje

Op 48-jarige leeftijd wordt Wim voor een hernia-operatie opgenomen in het ziekenhuis. Hier wordt bij toeval leukemie geconstateerd. Omdat hij niet weet hoeveel tijd hij nog zal hebben, besluit hij alles uit het leven te halen van wat hij eigenlijk nog allemaal wilde doen. Hij emigreert naar Spanje en komt daar in een wespennest van de Spaanse makelaardij en bureaucratie terecht die zijn weerga niet kent. Een openhartige en emotionele autobiografie over doorzettingsvermogen en de wil om te overleven. Ook worden potentiële Spanjegangers gewaarschuwd voor de gevaren die zij lopen bij de aankoop van een woning.

Verschijnt: 30 juni 2009, ISBN: 978-90-484-0640-1, Prijs: €  15,95

Lees ook:Duurste en goedkoopste aangeboden woning in Spanje
Lees ook:Win een vakantiewoning met een lot van 25 euro
Lees ook:Duurste optrekje Spanje: 90 miljoen
Lees ook:Soy Cibelino Festival in Madrid
Lees ook:Rafael Nadal vertelt zijn verhaal in ‘Rafa, Mijn verhaal’

Eén reactie op “De Boekenkast: Afslag Spanje

  1. Marcel Scoupe

    Werkelijk het 1e goede boek wat die kanten van Spanje belicht die zelden beschreven zijn. Vooral voor degene die plannen hebben om naar Spanje te vertrekken om daar een nieuw leven op te bouwen is het een aanrader. Het staat vol met zeer belangrijke informatie, tips en een stappenplan waardoor je als lezer zeer zeker geen overhaaste beslissingen zal nemen. Het boek sleept je mee en slurpt je op door de boeiende wijze van schrijven.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.