Prinsenpaar van Asturie zat vast in de lift in Girona


Even leek het erop dat prins Felipe de Borbón en prinses Letizia Ortiz hun bezoek aan Girona noodgedwongen moesten verlengen toen ze vast kwamen te zitten in de lift van het lokale Congrespaleis. Het prinsenpaar was daar op bezoek om deel te nemen aan een evenement van de Prinsen Fundatie van Girona (in Catalonië). Toen ze de lift namen bleef deze in het midden van het traject steken. De twintig minuten die het duurde voordat ze uit de lift werden bevrijd, werden volgens de betrokkenen gevuld met het ‘vertellen van anekdotes’.

Lees ook:Fietsen over de Vias Verdes in Girona
Lees ook:EK-blues: Prinsenpaar op de tribune
Lees ook:Spaanse jongeren zijn het zat en gaan de straat op
Lees ook:IJsje eten in…Girona
Lees ook:Spaans prinsenpaar wil wél op de foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.