Mega bod op BCN voetballer Samuel Eto’o


Manchester City wil van Samuel Eto’o de best verdienende voetballer ter wereld maken. Joan Laporta, voorzitter van Eto’o’s huidige club FC Barcelona,liet in een interview op een Spaanse radiozender weten dat de spits een ‘astronomisch’ aanbod heeft gekregen van een andere club. Barcelona zette gisteren een weergave van het gesprek op de website van de club. Eto’o heeft nog een contract voor een jaar bij de winnaar van de Champions League. Laporta zei dat de spits uit Kameroen graag in Catalonië wil blijven. Volgens Britse media probeert Manchester City de 28-jarige Eto’o met een grote zak geld echter naar Engeland te lokken. ‘Hij heeft een astronomisch bod gehad van een andere club, die van hem de best betaalde speler ter wereld wil maken’, aldus Laporta. Eerder probeerde Manchester City ook al Kaká vast te leggen. De Braziliaan hapte echter niet toe. De preses van Barcelona bevestigde ook dat hij concrete interesse heeft in David Villa (Valencia) en Franck Ribéry (Bayern München).

Lees ook:Buspersoneel BCN staakt zeven dagen lang
Lees ook:Historie in een klein hoekje BCN: Temple d´August
Lees ook:Historie in een klein hoekje BCN: Plaça de Sant Felip Neri
Lees ook:Historie in een klein hoekje BCN: Domus Romana i Sitges Medievals
Lees ook:Voetballer Ronaldo wordt filmster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.