Spanje koploper digitale televisie


In 2010 zal heel Spanje digitale televisie ontvangen. Al 85 procent van de Spaanse bevolking ontvangt al digitale televisie via een TDT decoder, in voorbereiding op het moment dat het analoge signaal volledig verdwijnt. Spanje is qua digitale televisie koploper in Europa, gevolgd door Italië, Duitsland en Verenigd Koninkrijk. Wie graag Spaanse televisie kijkt kan zich het beste voorbereiden door een nieuwe TV te kopen  met ingebouwde ontvanger voor digitale TV via de antenne (TDT). Voor een paar tientjes een losse ontvanger kopen kan ook. Hiervan zijn er in het land inmiddels 19 miljoen verkocht.

Lees ook:Nieuwe Zafón breekt records
Lees ook:Spanje piratenland
Lees ook:Recordverkoop Zafón 1 miljoen exemplaren in Nederland en Belgie
Lees ook:Woningverkoop opnieuw gestegen
Lees ook:Hispana, een nieuwe en superhandige digitale archiefwebsite in Spanje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.