De oerhollandse details van Spaanse queen of pop

Na tien succesvolle jaren mét band (La Oreja de van Gogh) besloot de populaire Spaanse zangeres Amaia Montero het solo aan te pakken. Haar single Quiero Ser stond na de lancering van haar nieuwe album in november 2008 direct op nummer één. Haar voormalige collega´s is zij echter niet zomaar vergeten (zie filmpje) en gevoel voor oerhollandse details (de band waarmee zij tien jaar optrad heet Het Oor van Van Gogh) ook niet: dit nummer heet tulipán, dat inderdaad tulp betekent.

Lees ook:Che Sudaka komt naar Amsterdam
Lees ook:EK: Wat zingen de Spanjaarden?
Lees ook:Uit de boekenkast: Kom in mijn leven
Lees ook:Biermerk Estrella Damn zorgt voor zomerhit
Lees ook:Spaanse inzending voor het Eurovisiesongfestival 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.