EK: Als Spanje wint scheer ik me kaal

Het aantal kale koppen zou na zondag weleens explosief kunnen stijgen in Spanje. Sportkrant Marca bedacht een ludieke actie, waarbij Spanjaarden hun haar beloven af te scheren als de Spaanse selectie de overwinning haalt. Zeker tienduizend mensen hadden zich gisteren al ingeschreven. Op de website van Marca kun je alvast zien hoe je eruit komt te zien zonder haarbos. Je hoeft enkel een foto te uploaden.

Lees ook:Oplichter vakantievilla’s gepakt in Spanje
Lees ook:EK: Campeones! Podemos!
Lees ook:Internet nu ook voor Eenden? Willix is expert!
Lees ook:EK: Spanje’s doemdenken
Lees ook:Sport: EK 2012 in Spanje?

2 reacties op “EK: Als Spanje wint scheer ik me kaal

  1. Jente

    Waar moet ik als niet spaans-kenner kijken op de website om de kale koppen te zien? Ik vind het namelijk wel een briljante actie

      /   Beantwoorden  / 
  2. Marco Queso

    Klik op de homepage op het groene bannertje met de tekst “Yo me rapo!”.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.