Spanje vakantieplanner 2008: Rock in Rio Madrid

www.villaverhuurspanje.nlOf je nu op zoek bent naar pitoreske vissersdorpjes, idyllische stranden,een spectaculair nachtleven, bruisende steden, culinaire geneugten,culturele hoogtepunten of een verblindende natuur: in Spanje kun je hetvinden. Om het maximale te halen uit je vakantie onder de Spaanse zonbrengt Spanje.blog.nl handige reistips én de absolute hoogtepunten voor 2008. Deze week aandacht voor Rock in Rio Madrid, voor rockfans hét festival van het jaar.

Bob Dylan, The Police, Alejandro Sanz, Lenny Kravitz, Shakira, El Canto del Loco, Suzanne Vega, Tokio Hotel, Alanis Morisette, Jamiroquai, Carlinhos Brown, Neil Young en Amy Whitehouse: het zijn niet de minste artiesten die eind deze maand en begin volgende hun opwachting maken tijdens het rockfestival van Madrid. Rock in Rio Madrid vindt plaats op 27 en 28 juni en 4, 5 en 6 juli. Kaartjes kosten vanaf 49 euro. 

Voor meer informatie: klik hier

Lees ook:Laatste zomerfestivals van het jaar
Lees ook:Als in een film overnachten in Madrid
Lees ook:Zomerthriller Cruise genomineerd voor NS Publieksprijs
Lees ook:Honderd jaar Palace Hotel in Madrid
Lees ook:Vuilnishotel in Madrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.