Almodóvar´s nieuwste film: Los Abrazos Rotos

De Gebroken Omhelzingen, zo zou de titel van Pedro Almodóvars nieuwste film zijn in het Nederlands. In het Spaans: Los Abrazos Rotos. De goeroe onder de Spaanse filmmakers heeft het project afgelopen week in Madrid gepresenteerd. De opnamen beginnen op 26 mei op het eiland Lanzarote en verplaatsen daarna naar Madrid. Waar de film over gaat? Ik kan het je niet vertellen, het moet een film noir-achtige film zijn, de langste en duurste (15 miljoen) Almodóvar tot nog toe, maar de Spaanse filmmaker wil er weinig over kwijt. Hij heeft liever niet dat het publiek het verhaal kent. Dat Penelope Cruz een hoofdrol speelt, kan ik je wel vast verklappen. De film moet in maart 2009 uitkomen.

Lees ook:Almodóvars nieuwste film: Los amantes pasajeros
Lees ook:Celda 211 beste film 2009
Lees ook:Eerste beelden nieuwe film Almodóvar op YouTube
Lees ook:De vluchtige minnaars van Almodóvar
Lees ook:Almodovar kiest opnieuw voor Cecilia Roth

Eén reactie op “Almodóvar´s nieuwste film: Los Abrazos Rotos

  1. Evert Jan

    Ben erg benieuwd Annebeth! Vorige week (eindelijk..) Volver gezien, prachige film. Verfrissend ook, dat lijken alle Spaanse films wel te zijn :-) . Een van de beste Spaanse films van de laatste tijd is wat mij betreft ‘El Método’

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.