Leugenares 9/11 is Alicia Esteve Head uit Barcelona

Dagblad La Vanguardia komt vandaag met het nieuws dat Tania Head, de voorzitter van de Stichting voor Overlevenden van 9/11 die afgelopen donderdag door de New York Times als leugenares werd ontmaskerd, eigenlijk Alicia Esteve Head heet en afkomstig is uit Barcelona. Zes jaar lang vertelde ze als Tania Head haar ongelooflijke ontsnappingsverhaal vanaf één van de bovenste verdiepingen van de zuidelijke WTC-toren. Uit de New York Times van afgelopen donderdag blijkt dat het bedrijf waarvoor ze gewerkt zou hebben nooit van haar gehoord heeft en dat haar omgekomen verloofde zelfs nooit haar vriend is geweest. 

Volgens La Vanguardia komt Alicia Esteve Head uit een familie van ondernemers uit Barcelona. Haar vader en broer verdwenen tijdelijk achter de tralies, nadat ze in 1992 betrokken waren bij een geldschandaal. Ook weet de krant te vertellen dat ze tussen 1998 en 2000 werkzaam was als secretaresse voor het bedrijf Hovisa. 


Lees ook:Contador ontkent nieuw bewijs dopinggebruik
Lees ook:Dé Spaanse reisbestemmingen volgens de New York Times
Lees ook:Hét magazine voor Nederlandstalige ondernemers in Spanje nu online!
Lees ook:Gids voor Nederlandse ondernemers op Spaanse markt
Lees ook:10-jarig meisje baart kind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.