Spaanse koksschool zoekt talent

Hou je van koken en ben je gek op de Spaanse keuken? De Internationale Koksopleiding Fernando Pérez in het Spaanse Valladolid is op zoek naar koks voor een educatief trainingsprogramma van een half jaar. Dus heb je altijd al meer willen leren over Spaanse gastronomie en taal en cultuur in het algemeen, dan is dit jouw kans. Uit alle aanmeldingen worden 12 jonge professionals geselecteerd die van 9 juni tot en met 7 november aan de cursus mogen deelnemen.

Het programma bestaat uit een cursus Spaans, een culinaire training Spaanse gastronomie, het opdoen van werkervaring, een stage en een rondreis van door Spanje. Aan het eind van het programma zal op 3 november worden deelgenomen aan de Internationale Tapas Competitie.

Inschrijven kan nog tot en met 9 maart.

Lees ook:Cursus Catalaans & Catalaans koken
Lees ook:El Día E: De dag van de Spaanse taal
Lees ook:Zo zit het dus met tapas en pinxtos
Lees ook:Dénia wil culinaire erkenning Unesco
Lees ook:De mooiste billen van Spanje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.