De 100 mooiste Spaanse wijnen

Dit jaar wordt voor de derde keer het Spaanse Wijnconcours georganiseerd. ICEX/Vinos de España en wijntijdschrift Perswijn gaan samen met een onafhankelijk proefpanel op zoek naar de 100 mooiste Spaanse wijnen. Ook dit jaar wordt gekoppeld aan het concours een verkiezing van de mooiste etiketten georganiseerd. Speciaal hiervoor is een jury aangetrokken van grafisch ontwerpers. Nieuw dit jaar is dat consumenten via de website www.100mooiste.nl mee kunnen stemmen welk etiket de winnaar wordt. De 100 mooiste Spaanse wijnen worden in september bekendgemaakt. De 100 mooiste Spaanse wijnen zijn te proeven op de Winterproeverij van Perswijn, 21 en 22 oktober in Kasteel Wittenburg te Wassenaar. Hier zijn ook een aantal finalisten in de etikettenwedstrijd te zien. 

Lees ook:De mooiste Spaanse wijnen
Lees ook:Gezocht: de mooiste Spaanse wijnen
Lees ook:Heb jij de mooiste kont van Spanje?
Lees ook:Het is weer lente in Córdoba
Lees ook:Patio’s van Córdoba weer geopend voor publiek

2 reacties op “De 100 mooiste Spaanse wijnen

  1. J.van Rosmalen

    Stem CARLOS nummer 1

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.