IJsje eten in…Madrid

In de Spaanse hoofdstad is het al wekenlang heet en dan is de maand augustus nog niet eens begonnen. En waar snak je naar met al die hitte? Precies, een lekker en ijskoud ijsje. Aan het begin van de zomer ging in de wijk Chueca in Madrid de ijssalon Labonata (Plaza de Chueca)  weer open, die bekendstaat als een van de beste adresjes in de stad. Aris en Liber, een Cubaan en een Nederlander, runnen de Italiaanse ijszaak. Ze bieden meer dan tweehonderd smaken die onder de locals zeer gewaardeerd worden.

Lees ook:IJsje eten in…Girona
Lees ook:De negen straatjes van Madrid
Lees ook:100% genieten van Valencia
Lees ook:400 mensen dansen als Lady Gaga in Madrid
Lees ook:Eerste Europese WiFi-wijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.