Freixenet komt met speciale dessertcava

Ik vond eigenlijk altijd al dat cava zich goed laat combineren met zoet, maar het Catalaanse merk Freixenet komt nu met een nieuwe cava, die speciaal bedoeld is voor desserts. Voor de bubbels wordt de druivensoort Malvasía gebruikt. De smaak van de cava is zoet, zacht en licht. De kleur van het drankje is diepgoud, omdat de cava langer gelegen heeft dan normaal het geval is. In het Barcelonese dessertrestaurant Espai Sucre wordt de cava gecombineerd met een speciaal menu van zeven zoete tapas. Proost!

Lees ook:Spaanse camping komt met menu voor viervoeters
Lees ook:Opwarmen met een ‘carajillo’
Lees ook:Perzik toerisme in de wijnstreek Penedès
Lees ook:Leids Film Festival presenteert Spaanse Summer Special
Lees ook:Crisismenu: 1 euro per persoon per dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.