Restaurant Can La Núria

In Catalonië kun je heerlijk eten! Niet alleen de Catalaanse hoofdstad Barcelona, ook de provincie zelf biedt volop mogelijkheden om heerlijk te genieten. Ben je dol op vers en lekker eten en bovendien een natuurliefhebber, dan is restaurant Can La Núria in het centrum van Bellver de Cerdanya het proberen waard!

Door de weeks eet je er een heerlijke dagschotel met keuze uit 4 voor-, 4 hoofd- en 4 nagerechten voor een betaalbare prijs. Het uitzicht op de Cerdanya Vallei krijg je er op de koop toe! Het restaurant Ca La Núria ligt op 15 minuten van Puigcerdà, 20 minuten van de skipistes La Molina en La Masella en 5 minuten van de Cadí tunnel, die Cerdanya met Barcelona verbindt.

Lees ook:Quique Dacosta opent restaurant in Madrid
Lees ook:Restaurantweek in Valencia
Lees ook:De leukste en lekkerste restaurants in Barcelona
Lees ook:Wellnes-weekend Spanje: Op kracht komen in Cerdanya
Lees ook:Barcelona’s Beste Appartementen: Touristways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.