Sangria mag weer anno 2012

Het welbekende Spaanse drankje sangria zit al jaren in het verdomhoekje. Locals doen het af als ‘typische toeristenmeuk’ en wie sjiek voor de dag wil komen houdt zich hier verre van. Dat geldt overigens niet voor toeristen, die er in de meeste gevallen geen idee van hebben hoe de Spanjaard zelf tegenover sangria staat. Maar er is een nieuwe tendens in opkomst. In steden en badplaatsen zoals het kosmopoliete Barcelona wordt tegenwoordig ook op sjieke locaties (denk aan luxe hotels en restaurants) sangria geserveerd én besteld. Met andere woorden, in 2012 mag je weer met sangria gezien worden. Zelf maken? Bekijk de video.

Lees ook:Spaanse Spijzen: Sangria
Lees ook:Witte sangria voor de zomer
Lees ook:Een last-minute naar Spanje kan altijd
Lees ook:Beste hotels van Europa staan in Valencia
Lees ook:Balconing: balkonjumpen op Ibiza

0 reacties op “Sangria mag weer anno 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.