Cafeïnewater, gouden noga, 3D cava en de Spaanse mojito

Deze week vindt in Barcelona de jaarlijkse beurs Alimentaria 2012 plaats, waar de bezoeker kan kennismaken met de laatste trends op culinair gebied. De beurs werd gisteren geopend. Enkele opvallende nieuwigheden van Spaanse bodem die werden gepresenteerd zijn cafeïnewater, el turrón de oro (gouden noga), 3D cava en een Spaanse variant op de moijito. Het water dat cafeïne bevat is bedacht door het Valenciaanse bedrijf Ferri. De 3D cava komt van bodega Torelló. Het Catalaanse modehuis Custo ontwierp het driedimensionale etiket. De gouden turrón is gemaakt met eetbaar goud en de Spaanse mojito is bereid met limoen en orujo, een alcoholische drank die te vergelijken is met Italiaanse grappa.

Lees ook:Valenciaanse Cava goes gold
Lees ook:Bubbels uit Spanje
Lees ook:Freixenet komt met speciale dessertcava
Lees ook:Freixenet herdenkt Titanic met cava
Lees ook:Bubbeltijd! Ook op je bord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.