Sueña con…Concha Buika

Concha Buika is een van de grote namen van de hedendaagse Spaanse jazz. Haar ouders zijn afkomstig uit Afrika, maar zelf werd zij geboren op het eiland Mallorca. Haar mix van invloeden, waaronder flamenco, jazz, Cubaanse muziek en Afrikaanse ritmes, is indrukwekkend. Het nummer Sueña con ella is afkomstig van haar zesde cd, La noche más larga, een absolute aanrader waarop zij ook enkele nummers van grote artiesten als Billie Holiday zingt.

Lees ook:Muziektip: María Toledo
Lees ook:Biermerk Estrella Damn zorgt voor zomerhit
Lees ook:Estopa treedt op in Rotterdam
Lees ook:Catalaans dubbelconcert in Barcelona
Lees ook:Spanje wel op Eurovisie Songfestival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.