Als in een film overnachten in Madrid

Dormirdcine is een wel heel bijzonder hotel in de Spaanse hoofdstad. Hier staat alles in het teken van film en kunst en zijn de kamers niet ‘cultural’, maar vooral ‘cooltural’. Het hotel kenmerkt zich door hippe en kunstzinnige decoratie en draagt een bij uitstek urban sfeer uit. Natuurlijk kun je ‘s avonds je favoriete films op puike, 21ste-eeuwse toestellen bekijken. De decoratie van het hotel is verzorgd door een honderdtal artiesten uit de Spaanse hoofdstad.

Lees ook:Bijzonder overnachten in Granada
Lees ook:Februari: maand van Pedro Almodóvar op Nederland 2
Lees ook:Ontdek de wijnmassage’s in Spanje
Lees ook:Feria de Málaga
Lees ook:Online klachten worden niet geaccepteerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.