Goya’s gravures in Bilbao

In het Museo de Bellas Artes in Bilbao kun je nog tot het einde van de zomer een expositie bezichtigen die is gewijd aan de etsen van de grote Spaanse artiest Goya. De expositie bestaat uit vier series gravures met in totaal 224 exemplaren. Goya was een van de meest belangrijke graveerders in de kunstgeschiedenis. Hij had de technieken goed onder de knie en kon er zijn creativiteit in kwijt. De gravures geven een goed beeld van de maatschappij in zijn tijd en de gebeurtenissen die plaatsvonden.

Lees ook:Francisco Goya in het Boijmans van Beuningen
Lees ook:Edward Hopper in het Thyssen-Bornemisza
Lees ook:Expo: Goya in Oorlogtijden
Lees ook:Fotohoppen in Madrid
Lees ook:Nog een paar dagen Goya in Museum Boijmans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.