Thyssen opent dependence in klooster van Sant Feliu de Guíxols

De Barones Carmen Thyssen opent vandaag de nieuwe expositieruimte in het klooster van Sant Feliu de Guixols (Girona) die zal worden gebruikt voor tijdelijke tentoonstellingen. De allereerste expositie draagt de naam Landschappen van licht. Landschappen van dromen. Van Gauguin tot Delvaux. De tentoonstelling toont vijftig werken in een ruimte van meer dan 300 vierkante meter. Het klooster is de afgelopen jaren van binnen verbouwd om een deel van de collectie van de barones te kunnen herbergen.

Lees ook:Thyssenmuseum Málaga nog deze maand open
Lees ook:Onderweg naar Santiago de Compostela
Lees ook:Passie voor Renoir in het Prado
Lees ook:Nederlanders in het Pradomuseum Madrid
Lees ook:Lichtinterval in het Guggenheim in Bilbao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.