Terug naar de middeleeuwen in Hita

In de Spaanse gemeente Hita (Guadalajara) wordt ieder jaar op de eerste zaterdag in juli het Festival Medieval de Hita gehouden, waarbij het stadje volledig in het teken staat van de middeleeuwen. Met name theaterliefhebbers komen er aan hun trekken, want de voornaamste activiteiten hebben betrekking op het uitbeelden van middeleeuwse theaterstukken van Manuel Criado de Val. Daarnaast is het middeleeuwse toernooi, waarbij paarden hun kwaliteiten tonen nog een belangrijk element. Ook wordt er een middeleeuwse markt gehouden en kun je op de middeleeuwen geïnspireerde lekkernijen proeven. Het feest vindt aanstaande zaterdag plaats.

Lees ook:Terug naar de middeleeuwen op Ibiza
Lees ook:Feest in Jerez de la Frontera
Lees ook:Paardenbeurs in Jerez de la Frontera
Lees ook:Middeleeuwse themacamping bij Benidorm
Lees ook:Wijnfestival in Huesca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.