De meest sexy Spaanse ooit

De Dame van Elche is de meest sexy vrouw uit de Spaanse geschiedenis. Dat vinden duizenden deelnemers van een enquête van de mannenglossy FHM. De Dame van Elche is een beeldhouwwerk dat dateert uit de vierde eeuw. Het beeld, de buste van een vrouw en haar gezicht, werd door een lokale boer ontdekt bij de opgravingen van L’Alcúdia eind negentiende eeuw. De Spaanse surrealist Salvador Dalí vond haar de mooiste vrouw ter wereld. De Dame van Elche ontving meer dan 130.000 stemmen, meer dan historische figuren als Isabel van Bourbon, koningin van Spanje en beroemde Spaanse televisie-presentatrices uit de actualiteit. Dagblad El Mundo stelt echter dat FHM denkt dat de website waar gestemd kan worden is gehackt en heeft besloten de teller weer op nul te zetten.

Lees ook:Archeologisch Museum in Madrid heropend
Lees ook:Madrid viert feest
Lees ook:Argentijnse Isabel Perón mag van Spanje blijven
Lees ook:De palmentuin van Elche
Lees ook:Stadsfeesten in Madrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.