Bezoek het dak van de kathedraal van León

De kathedraal van León wil een wel heel bijzondere tour aanbieden aan bezoekers van het kerkgebouw. Binnenkort gaan niet alleen de deuren naar binnen open, maar ook naar boven. De kathedraal wil het voor geïnteresseerden mogelijk maken om het dak te bezoeken. De bouw van de kathedraal in Léon begon in 1205, hoewel de zuidelijke toren pas in de vijftiende eeuw werd opgetrokken. Het ontwerp is geïnspireerd op de kathedraal van Reims. Het bouwwerk wordt de meeste Franse kathedraal van Spanje genoemd.

Lees ook:Religieus relletje om mezquita van Cordoba
Lees ook:Vuurpijl raakt engel in kathedraal van Toledo
Lees ook:Humor van de restaurateur in Salamanca
Lees ook:Torre de la Cautiva in het Alhambra open voor publiek
Lees ook:Roda de Isabena: gehucht met kathedraal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.