Catalonië in Miniatuurvorm

Voor een flitsbezoek aan Barcelona met kinderen bestaat een leuk alternatief voor de drukke stad. Huur een auto en breng samen met je gezin een bezoekje aan Catalonië in miniatuurvorm: ´Catalunya en Miniatura´ even buiten Barcelona.

Het park in Torrelles de Llobregat in Baix Llobregat werd in mei 1983 geopend als variant op het beroemde Nederlandse Madurodam. Momenteel is Catalunya en Miniatura het grootste toeristische attractiepark van de wereld en het enige miniatuurpark van Spanje.

Je vindt er niet alleen de Catalaanse monumenten, gebouwen en meest representatieve bouwwerken, maar ook de cultuur, folklore en oorspronkelijke kostuums van de Catalaanse dorpen. Het park is ook bedoeld om het toerisme, de architectuur en het culturele leven van Catalonië te promoten. In ruim anderhalf uur maak je kennis met miniatuur bouwwerken van de 41 verschillende gebieden in Catalonië.

Lees ook:Catalonië in miniatuurvorm
Lees ook:Catalonië wil af van Spaanse provincies
Lees ook:Digitale handtekeningenactie Park Güell
Lees ook:Catalonië debatteert over toekomst stierenvechten
Lees ook:Nationaal park Cadí-Moixeró

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.